Ter Braak Dranken Hengelo

Onze Bieren

In onze speciale bierhoek bieden wij een ruim assortiment van bijna driehonderd verschillende bieren aan, gebrouwen in zowel binnenland en buitenland. Wij verkopen bijna alle verschillende soorten bieren, van blond tot quadrupels en van fruitbier tot de originele Duitse weizen. Bier om van te genieten met een laag alcoholpercentage tot de zwaardere donkere bieren met een hoog alcoholpercentage. Voor elke bierliefhebber is er wel iets! Kom vooral eens kijken! Om u voordelig kennis te laten maken met ons assortiment kennen wij daarom de “Bier Van De Maand” aanbieding. 

Onze bierhoek is dynamisch. Het assortiment is continu in beweging, er komen bieren bij en soms vallen er bieren af. We proberen het assortiment zo groot mogelijk te laten worden. Wij hebben een oor voor de klant en daarom luisteren wij naar uw wensen en voorkeuren. Bent u op zoek naar een biersoort dat wij niet op voorraad hebben, dan maken wij ons sterk om die voor u te bestellen. Bij een herhaalde of toenemende vraag kan het zomaar zijn dat uw suggestie een vaste plek krijgt in onze bierhoek.

Hiernaast vindt u in onze slijterij een ruime keuze aan bierpakketten. Uiteraard is het ook mogelijk om een bierpakket naar uw wens samen te stellen. Een uniek cadeau en klaar terwijl u wacht.