Ter Braak Dranken Hengelo

Kerst bij Ter Braak

Bent u op zoek naar de passende wijn bij uw kerstdiner, een heerlijke aperitief voor bij de koffie of een lekkere borrel voor bij de openhaard? Met al onze wijn- en drankkennis  vinden we samen met u het juiste drankje om uw feestdagen compleet te maken. Voor een sfeervol kerstcadeau of relatiegeschenk bent bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben een zeer uitgebreid cadeau assortiment van wijn, bier en gedistilleerd. Staat uw cadeau er niet bij? Vraag dan de ondersteuning van een van onze medewerkers en dan kunnen we een cadeau met u samenstellen.

Cadeautip: onze kerstlikeur 

Speciaal voor de kerstdagen hebben wij een heerlijke likeur laten maken. Een Amarena kersenlikeur verrijkt met een vleugje vanille. Dit feestelijke drankje is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevat 25% alcohol. De prijs per fles is €15,99.

Relatiegeschenken

Aan het einde van ieder jaar worden medewerkers en zakenrelaties welverdiend in het zonnetje gezet. De vraag hierbij luidt: Welk origineel kerstpakket of wijncadeau ga ik dit jaar overhandigen? Wij helpen u hier graag mee. Ieder jaar stellen wij met veel zorg een unieke collectie wijnpakketten, originele bierpakketten en kerstcadeaus samen, waardoor u als bedrijf ieder jaar weer een uniek relatiegeschenk kunt overhandigen. In de winkel stellen wij graag samen me u uw unieke kerstcadeau of relatiegeschenk samen. In samenwerking met Post NL is het mogelijk om uw relatiegeschenken te laten versturen.