Ter Braak Dranken Hengelo

Over Ter Braak Dranken

Fijn dat u een kijkje neemt op de website van Ter Braak Dranken, de slijter voor Hengelo en omgeving. U bent bij ons aan het juiste adres voor een breed assortiment whisky’s, bieren, likeuren, wijnen en distillaten waaronder onze eigen Hengeler distillaten. Naast ons brede assortiment staan wij ook bekend om onze uitgebreide service en vakkundig personeel.

Wij kunnen u het verschil uitleggen tussen een blended whisky en een single malt whisky en u adviseren welke wijn het best past bij uw voorkeur. Dat heeft ons in 2001 de titel Slijter van het Jaar opgeleverd. Daar zijn wij trots op. Wij zijn daarom continu in de weer om de kwaliteit van Ter Braak Dranken op hoog niveau te houden.

Ter Braak Dranken HengeloTer Braak Dranken is de enige zelfstandige slijterij in Hengelo. Dat betekent dat wij de vrijheid hebben om samen met u ons assortiment samen te stellen. Dat wil niet zeggen dat u bij ons de hoofdprijs betaalt. Integendeel. Wij zijn namelijk aangesloten bij de inkooporganisatie De Wereld van Dranken. Hierdoor kunnen wij u een uitgebreid en breed assortiment dranken aanbieden tegen een concurrerende prijs.

In ons monumentale pand aan de Industriestraat 35 in Hengelo kunt u onze dranken zien, ruiken en proeven. Voor u zelf of om weg te geven. Cadeaus pakken wij feestelijk in en wij stellen drankenpakketten samen, geheel naar uw wens. En hebt u iets te vieren? Bij ons vindt u alles om uw feestje te laten slagen. Van biertaps tot praattafels en glazen. Uiteraard bezorgen wij dit alles bij u aan huis.

U vindt alle informatie over Ter Braak Dranken op deze website. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel. Wij staan u graag te woord.