Ter Braak Dranken Hengelo

Bezorgen

Een grote bestelling of niet in staat onze slijterij te bezoeken? Ter Braak Dranken levert bij u aan huis of op de zaak. Om er zeker van te zijn dat de levering volgens afspraak verloopt, geldt onderstaande.

Bezorgdagen

Wij leveren op dinsdagmorgen, donderdagmiddag en vrijdagmorgen in Hengelo. Bestellingen moeten 24 uur van tevoren worden opgegeven.

Bezorgkosten

Bij besteding van minimaal €150,00* bezorgen wij de bestelling gratis op het gewenste adres in Hengelo. Bij besteding van minder dan €150,00* aan drank gelden de volgende tarieven:

  • €5,00 per rit in Hengelo-Zuid (het gebied ten zuiden van het spoortraject Enschede-Delden)
  • €7,50 per rit voor de overige gebieden in Hengelo

Bezorgen van drank voor feesten en receptie

Voor feesten en receptie bezorgen wij u de drank en halen wij het weer op, op de dagen zoals boven aangegeven. Boven de €300,00 euro berekenen wij geen bezorgkosten. Onder de €300,00 zijn de bezorg- en haal kosten €25,00 in Hengelo. Voor feesten en recepties zijn doos en actie prijzen niet van toepassing.

Zie verder op deze site de prijzen van verhuur artikelen zoals glazen, koelkasten en praattafels.


Wij bezorgen uw bestelling tot aan de voordeur. Voor zware objecten (meer dan 15 KG) geldt dat wij dit uitsluitend op de juiste verdieping bezorgen bij aanwezigheid van een lift.

* Dit betreft het aankoopbedrag exclusief statiegeld, verhuur en bezorgkosten.