Ter Braak Dranken Hengelo

Bezorgen

Een grote bestelling of niet in staat onze slijterij te bezoeken? Ter Braak Dranken levert bij u aan huis of op de zaak. Om er zeker van te zijn dat de levering volgens afspraak verloopt, geldt onderstaande.

Bezorgdagen

Wij leveren op dinsdagmorgen, donderdagmiddag en vrijdagmorgen in Hengelo. Bestellingen moeten 24 uur van tevoren worden opgegeven.

Bezorgkosten

Bij besteding van minimaal 150 euro* bezorgen wij de bestelling gratis op het gewenste adres in Hengelo. Bij besteding van minder dan 150 euro* aan drank gelden de volgende tarieven:

  • 5,00 euro per rit in Hengelo Zuid (het gebied ten zuiden van het spoortraject Enschede-Delden)
  • 7,50 euro per rit voor de overige gebieden in Hengelo

Bezorgen van drank voor feesten en receptie

Voor feesten en receptie bezorgen wij u de drank en halen wij het weer op, op de dagen zoals boven aangegeven. Boven de 300 euro berekenen wij geen bezorgkosten. Onder de 300 euro zijn de bezorg en haal kosten 25 euro in Hengelo. Voor feesten en recepties zijn doos en actie prijzen niet van toepassing.

Zie verder op deze site de prijzen van verhuur artikelen zoals glazen, koelkasten en praattafels.


Wij bezorgen uw bestelling tot aan de voordeur. Voor zware objecten (meer dan 15 KG) geldt dat wij dit uitsluitend op de juiste verdieping bezorgen bij aanwezigheid van een lift.

* Dit betreft het aankoopbedrag exclusief statiegeld, verhuur en bezorgkosten.